Landelijk vergaderen in de
Purmerpolder

Ongestoord vergaderen in een landelijke sfeer zowel plezierig als efficiënt. Loskomen van de dagelijkse hectiek, geen overbodige prikkels en de focus vól op het doel van de bijeenkomst. Met frisse lucht op elk moment bij de hand. Boerderij Leeuwendaal, in de gemeente Edam-Volendam en vlakbij Amsterdam, is volledig ingericht op vergaderingen, cursussen en workshops. Wij kunnen dit aanvullen met catering, overnachtingen en activiteiten.

Voor landelijk vergaderen en workshops:

  • ruimtes voor 5 tot 40 personen
  • elke gewenste tafelopstelling
  • wifi in de hele accommodatie
  • beamer/scherm/whiteboard
  • unieke workshopruimte

Eten en drinken
Bij landelijk vergaderen hoort ook: goed eten en drinken. Hierin heeft u alle vrijheid. U kunt de catering volledig aan ons overlaten, kiezen voor totale zelfzorg of iets ertussenin. Natuurlijk adviseren wij u graag over lokale cateraars, winkeliers en streekproducten. En wilt u zelf koken of een kookworkshop organiseren als onderdeel van het teamproces? Ook dat kan. Boerderij Leeuwendaal beschikt over een ruime, compleet ingerichte keuken, een gasbarbecue is ook aanwezig.

Overnachten in de groepsaccommodatie
Na een intensieve vergader- of teambuildingsdag en een heerlijke maaltijd kan het prettig (en veilig) zijn om de deelnemers een overnachting aan te bieden. De groepsaccommodatie van Boerderij Leeuwendaal bestaat uit 11 kamers waar in totaal 30 personen kunnen slapen. Ook het ontbijt kan voor u worden geregeld.

Teambuilding en buitenactiviteiten
Een teambijeenkomst in Boerderij Leeuwendaal krijgt sowieso al een energiek karakter door de landelijke omgeving. Een buitenactiviteit als onderbreking of afsluiting geeft dit nog een extra boost. Wandelen, met de kano het water op of een potje boerengolf: even het hoofd leegmaken en daarna weer met open mind aan de slag gaan.

Ongedwongen sfeer
Een goede sfeer is medebepalend voor de kwaliteit van een bijeenkomst.  Aan ons en onze boerderij zal het niet liggen: u kunt rekenen op gastvrijheid, aandacht en ongedwongenheid. Wij respecteren uw privacy, maar doen er verder alles aan uw vergadering, teamuitje of cursus ontspannen te laten verlopen.

Ook voor Corona-proof Bedrijfsborrels

Op zoek naar een geschikte locatie voor een bedrijfsborrel / BBQ? 

Omgeving & Bezienswaardigheden