Groepsaccommodatie voor 5 tot 30 personen

(5 – 30 personen)

Vrijheid en volop ruimte, dat vindt u in en om Leeuwendaal, onze verbouwde Noord-Hollandse stolpboerderij vlakbij Purmerend. De ultieme groepsaccommodatie voor uw complete familie, vriendengroep of jaarclub. Kleine gezelschappen tot 6 personen verblijven in een sfeervol apart gedeelte aan de voorkant van de boerderij.

Ruimte om te slapen
De boerderij beschikt over 11 slaapkamers met voornamelijk eenpersoonsbedden, waar in totaal 30 personen kunnen overnachten. Voor de liefhebbers zijn er ook twee bedsteden om in te slapen. Kinderen zijn er dol op! Op de kamers zelf en op de gangen is voldoende douche- en wasgelegenheid. Bij aankomst zijn de bedden al voor u opgemaakt.

Veilig (buiten)spelen
Wij zijn volledig ingericht op families met kinderen. Is het droog? Dan kan het kroost lekker naar buiten. Voor de kleintjes is er een afgeschermde speelweide, en een zandbak, schommel en trampoline. Regent het? Geen probleem dankzij de flinke recreatieruimte met tafeltennistafel, biljart, tafelvoetbal en veel speelgoed. Grotere kinderen kunnen buiten ongestoord voetballen, vissen of met onze kano’s het water op. Geheid plezier!

Binnen en buiten relaxen
Ook voor volwassenen is er zowel binnen als buiten genoeg ontspanning mogelijk. Onderuitgezakt met een wijntje op de bank of lachen bij een fanatiek potje tafeltennis. Maar bij de allereerste zonnestraal wilt u waarschijnlijk maar één ding: op het terras aan het water zitten. Steek gerust de vuurkorf aan en kijk tot in de late uurtjes uit over de weilanden.

Koken en tafelen
Gezellig met elkaar koken? Dat kan in de ruime woonkeuken met alles erop en eraan: vaatwasser, oven, magnetron, kleine vriezer, koelkast en 6-pits gasfornuis. Een unieke plek voor uitgebreide maaltijden en urenlang natafelen. En er is vast een grillmaster in de groep die zich bij mooi weer over  de gasbarbecue op het terras ontfermt. Dat kan tegen een kleine vergoeding. Gaat u voor gemak? Laat dan uw boodschappen of maaltijden bezorgen. Onze lokale winkeliers doen dat graag!

Op pad in de omgeving
Misschien wilt u het erf helemaal niet af. Maar als dat wél zo is, valt er in de omgeving genoeg te beleven, zoals de authentieke vissersdorpjes Marken, Volendam en Monnickendam. Ook Edam is zeker een bezoek waard. In Purmerend zijn leuke restaurantjes te vinden, en in Volendam is het goed stappen. We adviseren u ook graag over activiteiten met kinderen!

Omgeving & Bezienswaardigheden