Extra Bij Te Boeken

Hieronder vindt u een overzicht van een aantal extra’s welke u bij kunt boeken, vraagt u ons naar de voorwaarden hiervoor.

Het is wel raadzaam om indien gewenst deze tijdig bij te boeken, dat voorkomt een teleurstelling.

Fietsverhuur

Fiets huren in Purmerend

Wil jij een fiets huren in Purmerend om prachtige tochten te maken in de omgeving? Bij Rent & Event huur je een uitstekende stadsfiets waarmee je lekker op pad kunt. Of je nu alleen wilt gaan fietsen, met familie of vrienden of met een hele groep collega’s, een fiets huren is altijd leuk. Purmerend ligt op een fantastische plek in Nederland, dicht bij Volendam en de Zaanse Schans. In de omgeving is veel natuurschoon te bewonderen en de routes die je kunt fietsen zijn daarom ook interessant. Huur je bij ons een fiets in Purmerend, dan mag je zelf bepalen waar je die wilt laten bezorgen. Onze fietsen worden geleverd en opgehaald waar jij maar wilt, je kunt ze zelfs laten ophalen buiten Purmerend voor een langere tocht in de omgeving.

De omgeving van Purmerend verkennen

In Purmerend zelf valt veel te beleven. Breng een bezoekje aan het gezellige centrum, ga een lekker hapje eten op de Koemarkt of proef eens een biologisch biertje of sapje op één van de terrassen. Wil je op de fiets de omgeving van Purmerend verkennen, dan zijn er genoeg leuke bestemmingen. Volendam ligt zo’n elf kilometer verderop en de Zaanse Schans op dertien kilometer afstand. De route is prachtig, tijdens de trip kom je langs een authentieke molen, een ijssalon waar heerlijk softijs verkocht wordt en een paar grote kaasboerderijen.

Verken het leuke Marken

Voormalig eiland Marken is tegenwoordig een schiereiland en daarom ook uitstekend per fiets bereikbaar. Op deze plek lijkt het of de tijd heeft stilgestaan. Door de houten huisjes op palen, de mensen in klederdracht en de ongelijke wegen waan je je decennia terug en kijk je je ogen uit! Uiteraard kun je weer via de dijk door Monnickendam naar Purmerend fietsen, maar wat je ook kunt doen is meevaren met rederij de Volendam Marken Express. Geniet van een heerlijke tocht op het water onder het genot van een kopje koffie of thee met Oud-Hollandse appeltaart. Ondertussen brengt de kapitein je veilig naar de overkant.

Bestellen en leveren van fietsen en scooters bij onze verblijf accommodatie

Onze samenwerkingspartner Rent & Event biedt de mogelijkheid om kosteloos de voertuigen te laten bezorgen op de dag dat jullie willen. Hiervoor dienen jullie een boeking te maken via de website van Rent & Event. Hiervoor kunnen jullie op onderstaande link klikken.

Fietsverhuur en scooterverhuur in Purmerend