Trouwlocatie Leeuwendaal

Misschien wel de meest flexibele landelijke trouwlocatie rond Amsterdam

Zoeken jullie geen doorsnee trouwlocatie voor jullie bruiloft, maar moet het ook niet over-the-top zijn? Weleens gedacht aan romantisch trouwen in de open lucht, op een boerenerf met zicht op koeien en schapen? Of met een binnen-en-toch-buitengevoel, onder de kap van een landelijke hooischuur? Op Boerderij Leeuwendaal in Edam kan het allemaal en het weer hoeft daarbij geen stoorzender te zijn.

Eeuwenoude en eigentijdse boerderij
Vergeet even alle boerenclichés. Leeuwendaal is een prachtig gerenoveerde stolpboerderij waar de sfeer van het landleven in- en omheen hangt, maar met moderne faciliteiten en zonder de geur van mest. Gewoon een heerlijke plek waar iedereen zichzelf kan zijn en jullie als bruidspaar de vrije hand hebben.

Officiële trouwlocatie
Boerderij Leeuwendaal is ook een officieel erkende trouwlocatie. Dit bespaart geregel vooraf en gedoe op de dag zelf. Hoe relaxed is het als jullie niet van de ene plek naar de andere hoeven te rijden? Alle focus op de feestelijkheden, van de huwelijksceremonie tot het laatste biertje. Geen parkeerstress, want op ons eigen terrein kunnen we heel wat auto’s veilig kwijt.

Bruiloft in eigen hand
Op Leeuwendaal kan (bijna) alles. Met plaats voor 70 gasten is er ruimte genoeg om jullie intieme landelijke bruiloft vorm te geven zoals jullie dat willen. Toch een beetje hulp nodig bij de organisatie? Wij hebben een aardig netwerk van professionals achter de hand die we jullie kunnen aanraden: fotografen, cateraars, muzikanten, bloemisten, wedding planners en meer.  Aarzel niet om ons ernaar te vragen. Door de natuurlijke omgeving is versterkte muziek helaas niet mogelijk.

Jonge gasten zijn meer dan welkom
Het ligt eigenlijk wel voor de hand, maar op Leeuwendaal kunnen ook jonge bruiloftsgasten prima uit de voeten. Er is veel ruimte om te spelen, zowel buiten als binnen. Oudere kinderen kunnen het water op met onze kano’s of waterfietsen. Ons advies: laat ze vooral een extra set kleding meenemen!

Overnachten na de bruiloft?
Boerderij Leeuwendaal is ook een groepsaccommodatie voor 28 personen. Jullie kunnen zelf blijven slapen, maar misschien is het ook een goed idee om deze mogelijkheid aan jullie gasten aan te bieden. Een ontbijt is eventueel ook los bij te bestellen

Bekijk trouwlocatie Boerderij Leeuwendaal met eigen ogen
Zijn jullie nieuwsgierig geworden? Dat kunnen wij ons voorstellen. Bel of mail ons en we maken een afspraak om elkaar te ontmoeten op onze unieke, landelijke trouwlocatie, Boerderij Leeuwendaal ligt in de droogmakerij de Purmer ( gemeente Edam-Volendam) dichtbij Purmerend en op maar een half uur rijden van Amsterdam.

Op onze Facebookpagina staan ( naast wat andere posts ) ook nog wat sfeerbeelden van bruiloften welke reeds bij ons zijn gehouden.