Bed & Breakfast Leeuwendaal

In een authentieke stolpboerderij, voormalige Lusthof van een Amsterdamse koopman, midden in de natuur van de Noord-Hollandse polder De Purmer, vindt u Bed en Breakfast Leeuwendaal met 3 B&Bkamers. De locatie ligt centraal ten opzichte van historische plaatsen als AmsterdamVolendam en Edam en het eiland Marken.

De sfeer op Leeuwendaal

Leeuwendaal, met zowel binnen als buiten volop ruimte, is een prima plek om een paar dagen of langer te verblijven. Gastvrijheid en het u naar de zin maken zijn standaard in het aanbod van Leeuwendaal. Mede hierdoor en vanwege onze persoonlijke aandacht, kunt u volop genieten in een ontspannen sfeer.

Onze faciliteiten

De recreatiezaal leent zich uitstekend om spelletjes te doen. In de woonkeuken wordt het luxe ontbijt opgediend terwijl de ruime zithoek uitnodigt om eens even lekker onderuit te zakken. Bij mooi weer kunt u ’s avonds een vuurtje stoken op ons terras aan het water.

Recreëren

De omgeving van Leeuwendaal biedt volop mogelijkheden om uw dag aangenaam door te brengen. Buiten de reeds genoemde historische plaatsen kunt u eveneens een bezoek brengen aan:

  • De Zaanse Schans
  • De Noordzee kust met badplaatsen als Bergen en Egmond
  • Het IJsselmeer, rijk aan watersport mogelijkheden
  • De golfbaan bij Purmerend
  • Enkhuizen met sprookjesbos en buitenmuseum

Noord-Holland is rijk aan natuur met vele vaarroutes, fiets- en voetpaden. U huurt bijvoorbeeld een fluisterboot of fietst de Gouwzeeroute, over dijken of door natuurgebieden als Wormer en Jisperveld. En voor de liefhebbers zijn er natuurlijk de bloeiende bollenvelden en de Keukenhof!

Op Leeuwendaal wacht u, ongeacht het seizoen, een gastvrij en warm onthaal!

Omgeving & Bezienswaardigheden