Vergaderen & Teambuilding

Vergaderen bij Boerenkamer Leeuwendaal is zeer geschikt voor groepen die willen werken in een rustige, landelijke omgeving. De ruimten, geschikt voor 5 tot 60 a 70 personen, worden in de door u gewenste opstelling ingericht. Leeuwendaal ligt in Noord-Holland, in de Purmerpolder, vlakbij Edam-Volendam en Amsterdam. Er is in de hele accommodatie draadloos internet.

Uiteraard is het soort opstelling aan uw wensen aan te passen, U-opstelling, theater, in een kring, met of zonder tafels. U vraagt en wij draaien, alles is op uw wens aan te passen.
In de tuinzaal kunt u makkelijk workshops houden, de vloer kan/mag nat worden (voor bv vilt of schilder workshops)

Eten, drinken en overnachten
Voor ons is het belangrijk dat u zich op uw gemak voelt en dat u in een ontspannen en ongedwongen sfeer kunt vergaderen. Bij het gebruik van de ruimten op Leeuwendaal hebt u verschillende mogelijkheden. U kunt de catering volledig aan ons overlaten, kiezen voor totale zelfzorg of iets hier tussenin. Uiteraard helpen wij graag bij het aanraden van lokale cateraars en/of streekproducten. De keuken op Leeuwendaal is volledig ingericht zodat een kookworkshop of samen het diner maken ( als onderdeel van een teamproces)  geen enkel probleem is. Wij hebben 10 gastenkamers waarin tot 30 personen kunnen overnachten.

De sfeer op Leeuwendaal
Gastvrij en ongedwongen is ons devies, met een goed oog voor wensen en mogelijkheden. Uit ervaring weten wij dat de sfeer een belangrijke bijdrage kan leveren aan de kwaliteit van uw bijeenkomst. Privacy is een van de zaken waar wij extra aandacht aan besteden. Mede hierdoor, vanwege onze expertise en de persoonlijke aandacht, kunt u werken in een ontspannen sfeer.

Teambuilding

Onze ervaring heeft geleerd dat plezier en energie in uw bijeenkomst een boost krijgen door een buitenactiviteit. Zo zien wij bijvoorbeeld na een wedstrijd koeienmelken of een spelletje boerengolf, de mensen met rode wangen en ‘ een open mind’  weer aan de slag gaan.

De activiteiten zijn geschikt als onderbreking voor een vergadering, teambuilding en/of bedrijfsuitjes.

Op Leeuwendaal is overnachtingsmogelijkheid voor 30 personen.

Omgeving & Bezienswaardigheden