Groepsaccommodatie Leeuwendaal

(5 – 30 personen)

Leeuwendaal, een verbouwde stolpboerderij met zowel binnen als buiten volop ruimte, is een prima plek om te verblijven met uw familie, vrienden of welke andere groep dan ook. Omdat gezelligheid geen tijd kent, kunt u wel met 30 personen bij ons overnachten. Leeuwendaal is gelegen in de polder de Purmer, vlakbij Edam-Volendam, Purmerend en dichtbij Amsterdam.

Omgeving.

In de directe omgeving kunt u authentieke vissersdorpjes vinden zoals, Marken, Volendam en Monnickendam. In Purmerend zijn een groot aantal gezellige restaurantjes te vinden, en in Volendam is het erg goed stappen. Op de boerderij kunt zelf lekker koken of u laat het bezorgen door de catering, een uitgebreide barbecue is ook altijd erg populair, wij hebben een paar goede adressen voor en regelen dit graag voor u.

Boerenleven
De voor groepen geheel in stijl verbouwde boerderij heeft een ruime woonkeuken met alle faciliteiten, inclusief vaatwasser, oven, magnetron, kleine vriezer, koelkast en 6-pits gasfornuis. U kunt hier met uw groep samen koken en lang natafelen aan de lange eettafels, met ruimte voor 45 personen. De grote recreatieruimte met biljart, tafeltennistafel, sjoelbak en tafelvoetbalspel is een uitkomst bij slecht weer, ook voor de kleinste onder ons is er zeer veel speelgoed aanwezig, maar bij de eerste zonnestraal zit u al heerlijk op ons terras aan het water. Dit is de plek om `s avonds bij de vuurkorf te genieten van de omgeving en waar u met uw groep kunt barbecueën op een beschutte plaats.

Het terras is ook een uitstekende plek om te vissen en op het erf kunnen kinderen zich vermaken met voetballen en trampoline springen of lekker spelen in de zandbak. Vanaf Groepsaccommodatie Leeuwendaal kunt u ook kanoën of waterfietsen deze kunt u als gast zo gebruiken.

Omgeving & Bezienswaardigheden